Oma olut yritykselle: FUKKNICE Eka Kalja 5,2% IPL räätälöidyllä etiketillä

Yrityksen brändin vahvistaminen on jatkuvaa työtä, jossa luovuudella ja erottuvuudella on suuri merkitys. Yksi ainutlaatuinen tapa jäädä asiakkaiden tai edes työntekijöidesi mieliin on luoda yritykselle oma olut omalla etiketillä. Oma olut omalla etiketillä tarjoaa mahdollisuuden välittää yrityksen tarinaa ja arvoja aivan uudella tavalla. Olut voi kuvastaa yrityksen juuria, arvoja tai vaikkapa alueen kulttuuriperintöä. Lisäksi se on erinomainen keskustelunavaaja ja muistoesine tapahtumissa, messuilla tai yrityksen omassa myymälässä.

Brändisi bilejuoma: Ei vain oma olut, vaan FUKKNICE!

Oman oluen suunnittelu tai itse paneminen on kuitenkin varsin työläs prosessi. On oluen reseptin miettimästä, panimon valintaa, etiketin suunnittelua, lupa-asioiden hoitoa.. Onneksi meillä on tarjolla ratkaisu!
Kuvittele yrityksesi logo FUKKNICE Eka Kalja 5,2% India Pale Lager -pullon etiketissä – nyt puhutaan brändäyksestä, jossa on kuplivaa luonnetta! Muuntaessasi tämän jo valmiiksi huikean juoman omaksi yritysolueksi, täydennettynä räätälöidyllä etiketillä, lisäät yrityksesi ilmeeseen.. vivahteen.

Ota yhteyttä tänään, niin räätälöidään FUKKNICE -olut yrityksellesi yhdessä!

 

Kohota malja yrityksellesi: FUKKNICElla oma twisti!

Miksi tyytyä tavalliseen, kun yritystilaisuuksissasi voidaan kohottaa malja omalle, uniikille oluelle, joka huokuu "meitä"? Kuvittele: logosi leikkisästi sijoitettuna FUKKNICE:n ikonisen etiketin sekaan. Se on tarinasi, poreillen joka korkinavauksessa!

Luovuuden lähteellä: etiketti, joka kertoo tarinasi

Sukella luovuuden maljaan ja anna brändisi persoonallisuuden kuplia esiin räätälöidyllä etiketilläsi. Olipa kyseessä nokkela lainaus, ripaus sinun signature-väriäsi tai twisti FUKKNICE:n suunnittelussa – tee siitä erehtymättömästi sinun.

Kuplivaa markkinointia: brändisi juomassa

Mikä on parempaa kuin suusta suuhun -markkinointi? Suusta mukiin -markkinointi, tietenkin! Jokainen räätälöity pullo on enemmän kuin juoma; se on keskustelunavaaja, mieleenpainuva takeaway ja symboli brändisi siisteydestä.

Aloitetaanko tämä juhla?

Joten, oletko valmis hyppäämään personoitujen tuoppien maailmaan? FUKKNICE Eka Kaljan kanssa et tarjoa vain olutta; luot kokemuksen. Tehdään seuraavasta yritystapahtumastasi unohtumattoman legendaarinen!

Ota yhteyttä tänään, niin räätälöidään FUKKNICE -olut yrityksellesi yhdessä!